ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ύστερα από 2 δεκαετίες αποδοτικής λειτουργίας , και ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της κάθε περιόδου με επιτυχία, η επιχείρηση μετασχηματίστηκε σε κεφαλαιουχική . Με κινητήριο μοχλό την βασική μας φιλοσοφία να παρέχουμε ολιστικές λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα σε όλη την Ευρώπη την οποία θεωρούμε χώρα μας , και με θεμελιώδη αρχή να παραδίδουμε αυτό που υποσχόμαστε , συνεχίζουμε με ανανεωμένο λογότυπο και κεφαλαιουχική σύνθεση

Η δέσμευση μας για προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογες των αναγκών των πελατών μας , και η αφοσίωση στο επιχειρηματικό πνεύμα που είναι βασική κουλτούρα και οδηγός της επιχείρησης μας, συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την διοίκηση αλλά και την συμπαγή ομάδα της εταιρείας στο ταξίδι σε ένα κόσμο σε διαρκή αλλαγή.

Διαχειριστής της επιχείρησης εξακολουθεί να είναι ο κος Παπαχαραλάμπους Λουκάς, υπεύθυνος για την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησης στα πλαίσια της έως τώρα φιλοσοφίας της, και για την διαχείριση των στρατηγικών πελατών

Παρακάτω αναφέρουμε συνοπτικά στοιχεία βιογραφικού του

Παπαχαραλάμπους Λουκάς

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομιλεί την Αγγλική, την Ιταλική και τη Γερμανική γλώσσα.
Έχει ακολουθήσει ειδικά σεμινάρια σε Business Strategy [2014] , και Team Management [2016] στο Πανεπιστήμιο SDA Bocconi στο Milano.
Από το 1997 είναι Managing Director στην επιχείρηση ELIKON Transport-Logistics , και από το 2020 της Elikon Logistics IKE, Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας, International Freight Logistics.
Είναι Οικονομικός Επόπτης και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, από το 2006 για Τρίτη θητεία.
Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ως Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου, από το 2013, ως Γενικός Γραμματέας από το Μάιο του 2016.
Το 2019 εξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ είναι και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Είναι μέλος της συντονιστικής ομάδας της επιτροπής Logistics του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, με αρκετά διεθνοποιημένη δράση.