ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θεμελιώδης επιδίωξη και στόχος της Elikon είναι η παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας στην φιλοσοφία του one stop shop, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της την προώθηση και διακίνηση των εμπορευμάτων τους με τον βέλτιστο συνδυασμό κόστους – χρόνου – αξιοπιστίας με οδικά ή εναλλακτικά μέσα μεταφοράς στην μεγάλη και απαιτητική αγορά της Ευρωπαικής Ένωσης και όχι μόνο.

Μεταφορά Ξηρού Φορτίου

Προώθηση και μεταφορά οδικώς (πλήρη ή μερικά φορτία). Τακτικές αναχωρήσεις από και προς: Γερμανία(πλήρη ή μερικά φορτία), Βέλγιο – Ολλανδία(πλήρη ή μερικά φορτία), Ιταλία(πλήρη ή μερικά φορτία), Αγγλία (μόνο πλήρη φορτία), Ισπανία(μόνο πλήρη φορτία).

Μεταφορά Εμπορευμάτων Ψύξης

Η εταιρεία στα πλαίσια της όλο και μεγαλύτερης ανάπτυξής της έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και την παροχή λύσεων σε τομείς μεταφοράς που απαιτούν ψύξη (συντήρηση ή κατάψυξη), και συγκεκριμένα εξυπηρετούμε τις πιο κάτω χώρες: – Γερμανία εβδομαδιαίως (πλήρη και groupage φορτία) – Ολλανδία & Βέλγιο (πλήρη και groupage φορτία) – Ισπανία (πλήρη φορτία) – Ιταλία (μερικώς) και Γαλλία).

Διανομή-Logistics

Περισυλλογή των φορτίων σε ενοικιαζόμενες αποθήκες στην Ελευσίνα και διανομή σε τελικούς παραλήπτες στην Αθήνα, και στη λοιπή Ελλάδα μέσω δικτύου συνεργαζόμενων πρακτορείων. Εγκαταστάσεις αποθηκών σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Λιβαδειά.

Συμβολαιακά Logistics

Η επιχείρηση αναλαμβάνει και εκτελεί συγκεκριμένα έργα με ορίζοντα έτους , με συμφωνημένη τιμή ανά παλέτα ανά κυβικό ή ανά φορτίο ή όποια μονάδα μέτρησης ενδείκνυται από τους πελάτες της. Βασικό πλεονέκτημα από την διεθνή εμπειρία , είναι ότι ο πελάτης απολαμβάνει standard υπηρεσίες και δεδομένη προσυμφωνημένη τιμή σε όλη την διάρκεια του έργου και έτσι εστιάζει στην τελική τιμή του δικού του προιόντος το οποίο παραμένει σταθερό με μικρές επιδράσεις από τις διακυμάνσεις τιμών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

European traffic Freight loads Management

Εδώ και δέκα περίπου χρόνια είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε φορτία εντός της Ευρωπαικής Ένωσης, από και προς χώρες εκτός της Ελλάδας, καλύπτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο φορτώσεων. Ενδεικτικά παρέχουμε σε εβδομαδιαία βάση φορτία και αποστολές από Ιταλία προς Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και λοιπές ενδοευρωπαικές φορτώσεις παρέχοντας εγγυημένες λύσεις σε πελάτες και μεταφορικές εταιρείες που έχουνε ή ψάχνουνε φορτία και έργο εντός της Ε.Ε. ανεξαρτήτου προορισμού!

Υποστηρικτικές Υπηρεσίες

Η επιχείρηση προσφέρει τα τελευταία χρόνια πολλαπλές υποστηρικτικές υπηρεσίες, όπως ασφάλιση εμπορευμάτων , πχ κάλυψη μερικής ζημιάς ή και πλήρους κάλυψης ρήτρας Α’, σε ξηρά ή και σε ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτία. Ακόμη υπηρεσίες συναφείς με την δρομολόγηση των φορτηγών οχημάτων όπως κρατήσεις θέσεων σε τρένα (train booking – σε συνεργασία με την Οkombi-Austria) ή σε οχηματαγωγά πλοία (ferry booking – σε συνεργασία με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες της γραμμής Ελλάδας-Ιταλίας), αλλά και στις πιο κομβικές γραμμές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επί του παρόντος όμως κυρίως σε οχήματα εταιρειών που συνεργάζονται άμεσα με αυτήν.

Sea Container Services

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση προσφέρει λύσεις και σε θαλάσσιες μεταφορές κυρίως με container services. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με ναυτιλιακές από την Ελλάδα όσο και την Γερμανία, εκπληρώνοντας την θεμελιώδη κουλτούρα μας ώστε να δίνουμε λύσεις με όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα εφοδιαστικής αλυσίδας. Σε αυτή την φάση καλύπτουμε χώρες της Ε.Ε. αρχικά !!